#ZUIDASMARKT IS EEN #VERRIJKING VOOR #ZUID

De #ZUIDASMARKT is een #sfeervolle #belevenis voor iedere bewoner van #Buitenveldert, de #Zuidas, etc. Deze markt kwam alweer bijna anderhalf jaar terug tot ons en blijkt #duurzaam #stand te #houden. Zelfs tijdens de #pandemie hebben de ondernemers #volgehouden en #doorgezet. #gelukkig maar!



De prettige warmte brengt ook #cohesie naar #Zuid. De #markt is de #realisatie van een #lang door #bewoners #gekoesterde #wens. Gewoon #gezellig ter #markte te kunnen gaan, te kunnen #ontmoeten.


Diepgeworteld in het DNA van de marktondernemers:

Gastvrijheid, vakmanschap & kwaliteit

Ontdek hoe we ook jou graag helpen met onze verse en hoogwaardige producten.
We hebben altijd de beste producten voor jou en er is een unieke sfeer op de ZuidasMarkt, die je nergens anders in Nederland aantreft.

De markt is ook een #culturele #verrijking. Op 15 september biedt de markt opnieuw een #stijlvolle #muzikale #omlijsting gebracht door #DJSaxoBeat. Daarnaast verzorgt #VISHANDEL #HEINEN EN #KOELEWIJN een #MOSSELPARTY aan met `live Cooking met chef Henk´. 

De Zuidasmarkt is een #moderne #markt. Zo heeft de Zuidasmarkt ook een eigen #website, waar alle #wekelijkse aanbiedingen vermeld worden.

Verder biedt de website een overzicht van alle #ONDERNEMERS op de markt. Op een zeer #aantrekkelijke manier worden de #marktkooplieden en de door hen aangeboden #producten van deze #warenmarkt #gepresenteerd. 

De Marktondernemers staan iedere week voor jou klaar met hun 
service, kwaliteitsproducten en vakmanschap. De Zuidas markt biedt een unieke sfeer en echte #gastvrijheid.


De Zuidasmarkt wordt iedere donderdag gehouden tussen 10.00 en 15.00 uur op het #Gershwinplein, altijd een feestje om daar de #dagelijkse #boodschappen te kunnen doen! 

DE WIJKRAAD WENST DAT DE ZUIDASMARKT OOK NA MAART 2033 WORDT DOORGEZET, de ZUIDASMARKT IS EEN BLIJVER!

Populaire posts van deze blog

#FNV: #LANDELIJKE #MANIFESTATIE TEGEN #INKOMENSCRISIS IN #OLYMPISCH #STADION

#HONDERDEN #BEWONERS BIJ #DEMONSTRATIE #WIJKRAAD #TEGEN #VERKOOP #SOCIALE #HUURWONINGEN

WANDELINGEN AMSTERDAM LIGHT FESTIVAL