#WIJKRAAD BIJ #DEBAT MET #ARMOEDEWETHOUDER #MARJOLEIN #MOORMAN

De #STICHTING #SAMENWONEN #SAMENLEVEN organiseerde op woensdagmiddag 26 oktober 2022 een essentieel #publiek #debat met als #belangrijkste #gast #wethouder #Moorman, die gaat over het #gemeentelijk #armoedebeleid. Dit onder de #titel EEN NIEUW COLLEGE, NIEUWE DAADKRACHT.






De het #debat in de #goed #gevulde #zaal kwam al snel op stoom. #Leidend tijdens dit debat was de #input van het #PLATFORM #ARMEN #NEMEN #HET #WOORD. Dit platform bestaat uit mensen die zelf ervaring hebben met armoede en heel erg goed weten wat er wel of niet werkt in een situatie van een huishouden in armoede.

Wethouder Marjolein Moorman is een #bewogen en #bevlogen #wethouder waarvan de #stad er meer mag hebben. De gesprekken aan tafel gingen over de wijzen waarop de stad en de stedelijke samenleving zich in kunnen zetten TEGEN armoede. Het #publiek kon uitgebreide vragen stellen en in #discussie met de #politiek. Dit leverde tal van #inzichten op welke respectvol werden uitgewisseld.

Tuncay Cinibulak gaf op plezierige wijze leiding aan de debatten en werd daarbij op charmante wijze bijgestaan door #Firoez #Azaroosh. Gasten konden zich tevoren opgeven voor deelname aan het debat, waarbij talloze creatieve methoden werden besproken ter bestrijding van armoede.

Populaire posts van deze blog

#FNV: #LANDELIJKE #MANIFESTATIE TEGEN #INKOMENSCRISIS IN #OLYMPISCH #STADION

#HONDERDEN #BEWONERS BIJ #DEMONSTRATIE #WIJKRAAD #TEGEN #VERKOOP #SOCIALE #HUURWONINGEN

WANDELINGEN AMSTERDAM LIGHT FESTIVAL