WANDELINGEN AMSTERDAM LIGHT FESTIVAL

In de donkere dagen van december brengt WIJKRAAD ZUID – WEST AMSTERDAM warmte, gezelligheid en saamhorigheid. In de maand december organiseren wij daarom diverse wandelingen tijdens het AMSTERDAM LIGHT FESTIVAL dat duurt van 01 december 2022 tot en met 22 januari 2023.



De WIJKRAAD heeft diverse routes langs de lichtobjecten gepland, zodat alle aspecten van het AMSTERDAM LIGHT FESTIVAL aan bod komen en een aantrekkelijk programma kan worden gerealiseerd. 

Voor aanvang van iedere wandeling wordt op een centrale locatie verzameld. De wandelingen worden begeleid door een KUNSTHISTORICUS die ons tekst en uitleg geeft omtrent de getoonde kunstobjecten.


Tijdens de wandeling ontmoet u buurtgenoten, medebewoners, nieuwe vriendinnen en vrienden! Na afloop van iedere wandeling drinken we samen een heerlijke warme chocolademelk of een kopje thee om op een warme en fijne manier af te sluiten. De consumptie komt voor eigen rekening.


Kosten voor deelname aan de wandeling zijn 10,- Euro, mensen in het bezit van een stadspas met een groene stip betalen 5,- Euro. Aanmelden voor deelname is verplicht: 06 272 641 38. Na aanmelding verneemt u de aanvangstijd van de wandeling.


03 December 2022, verzamelen op de Dam bij het Paleis


10 December 2022, verzamelen bij de Oosterkerk


17 December 2022, verzamelen Haarlemmermeerstation


24 December 2022, verzamelen op het Leidseplein


08 Januari 2022, verzamelen bij de Kiosk op het Museum


15 Januari 2022, verzamelen bij de molen in Oost, nabij Brouwerij Het Y


22 Januari 2022, verzamelen op het Museumplein bij de IJSBAAN

Populaire posts van deze blog

#FNV: #LANDELIJKE #MANIFESTATIE TEGEN #INKOMENSCRISIS IN #OLYMPISCH #STADION

#HONDERDEN #BEWONERS BIJ #DEMONSTRATIE #WIJKRAAD #TEGEN #VERKOOP #SOCIALE #HUURWONINGEN