#RUN OP #ENERGIEBESPARENDE #PRODUCTEN #BIJ #DOEHETZELFHANDELS

Door de extreem hoge prijzen voor alle vormen van energie, is een ware run ontstaan op #energiebesparende #producten bij #doehetzelf #winkels, huishoudzaken en #bouwmarkten. Of het nu gaat om de #BLOKKER, #GAMMA,HUBO,#PRAXIS,WOONWINKELS, #GEREEDSCHAPSWINKELS en andere ondernemers, Over de volle breedte van het producten aanbod, scoren de energiebesparende producten extreem goed.



Favoriet zijn producten als kaarsen, plaids, dekens, thermovoeringen voor gordijnen, dubbele plisségordijnen, dekbedovertrekken, gevoerde veloursgordijnen, een gordijn voor de voordeur, vloerkleden, dekentjes, tochthonden, tochtrollen, theelichten, handschoenen, thermokleding, elektrische dekens en voetverwarmers.

Ketens als de #HEMA en #LEEN #BAKKER doen goede zaken. Veel burgers willen energie sparen en of energie vasthouden. Vooral sedert #minister #Rob #Jetten op de nationale televisiezenders duidelijk heeft aangegeven, dat wanneer de thermostaat een graad lager staat, er per graad ruim 7% op energie kosten kan worden bespaard.

De Wijkraad wenst u een comfortabel warme herfst en aanstaande winter.

Populaire posts van deze blog

#FNV: #LANDELIJKE #MANIFESTATIE TEGEN #INKOMENSCRISIS IN #OLYMPISCH #STADION

#HONDERDEN #BEWONERS BIJ #DEMONSTRATIE #WIJKRAAD #TEGEN #VERKOOP #SOCIALE #HUURWONINGEN

WANDELINGEN AMSTERDAM LIGHT FESTIVAL