#WIJKRAAD IN GESPREK MET #STUDIEZALEN #STICHTING

Gedurende de afgelopen week is #WIJKRAAD #ZUID - #WEST #AMSTERDAM het gesprek aangegaan met de #STICHTING #STUDIEZALEN. De Wijkraad ontmoette leidinggevenden, scholieren, ouders en een reeks vrijwilligers. Een #dankbare #ontmoeting gericht op #TALENTONTWIKKELING.




Deze organisatie stelt dat; "Ieder kind verdient het om het beste uit zichzelf te halen en om daar ruimte voor en begeleiding bij te krijgen. Dat is niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Studiezalen geeft de kinderen ruimte om te leren en zich te ontwikkelen. De kinderen staan zelf aan het roer van de start van hun toekomst.



Ieder kind verdient het om het beste uit zichzelf te halen en om daar ruimte voor en begeleiding bij te krijgen. Dat is niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Studiezalen geeft de kinderen ruimte om te leren en zich te ontwikkelen. De kinderen staan zelf aan het roer van de start van hun toekomst."


De #Stichting #Studiezalen formuleert haar #missie helder: "

Missie & Visie

Missie

Talent tot bloei laten komen
Ieder kind heeft talenten. Stichting Studiezalen biedt bewoners van kwetsbare wijken de kans, de ruimte en de begeleiding om hun talenten tot bloei te laten komen.

Visie

Van kwetsbaar naar krachtig
Studiezalen doorbreekt intergenerationele overdracht van armoede en kansenongelijkheid door ruimte, huiswerkbegeleiding en life coaching te bieden. Zo maken we alle kwetsbare wijken in Nederland krachtig.

Strategie

Samen bieden we een bredere blik, waardevol netwerk en volop kansen
Om nog meer kinderen te bereiken, hebben wij steun nodig van (lokale) overheden en bedrijven voor financiële en inhoudelijke ondersteuning. Door samen te werken bieden wij kinderen een ruime blik op de wereld, een waardevol netwerk en volop kansen om hun talenten te ontplooien
.


Wijkraad Zuid - West #onderschrijft deze #doelstellingen van ganser harte. De #Wijkraad ziet #samenwerking van harte #tegemoet. #Ieder #kind #telt #mee en #hoort #erbij. #Goed #zorgen voor #elkaar en voor de #stad.



Populaire posts van deze blog

#FNV: #LANDELIJKE #MANIFESTATIE TEGEN #INKOMENSCRISIS IN #OLYMPISCH #STADION

#HONDERDEN #BEWONERS BIJ #DEMONSTRATIE #WIJKRAAD #TEGEN #VERKOOP #SOCIALE #HUURWONINGEN

WANDELINGEN AMSTERDAM LIGHT FESTIVAL